MIRVI blogt, schrijft, werkt, leest en inspireert

Vorige maand mocht ik een aantal jonge ondernemers in Drenthe wegwijs maken in Hootsuite, tijdens de netwerkavond van JBN Drenthe.

Al je sociale media bedienen vanuit 1 dashboard

Zelf ben ik al jaren fan van deze tool. Ik gebruik Hootsuite als dashboard voor mijn sociale media. Als ik thuis werk gebruik ik de browserversie om te twitteren, onderweg gebruik ik vooral de Android-app en 's avonds op de bank de app op m'n iPad.

Overal heb ik toegang tot dezelfde accounts, tabbladen en lijsten. En ik kan er zelfs tweets of andere posts (op Facebook of LinkedIn bijvoorbeeld) mee inplannen.

Wat ik vooral heel fijn vind, is dat ik maar op één plek hoef in te loggen om toegang te krijgen tot meerdere accounts. Reuzehandig, aangezien ik ook voor klanten twitter en de communicatie voor bijvoorbeeld de stichting Oldambt Gezond verzorg.

Workshopdeelnemers overtuigd?

Of ik de workshopdeelnemers ook fan heb kunnen maken van Hootsuite? Ik hoop het, alhoewel een halfuur veel te kort bleek om uitgebreid stil te staan bij alle mogelijkheden. Maar dat het andere ondernemers kan helpen bij het beheersen van hun communicatiestromen, daar ben ik van overtuigd.

Ook nieuwsgierig naar Hootsuite? Download mijn 7 redenen om Hootsuite te gebruiken en wees gerust: er zijn er nog veel meer.

hootsuiteworkshopDe deelnemers, letterlijk en figuurlijk in de schoolbanken
   

MIRVI-nieuws