MIRVI blogt, schrijft, werkt, leest en inspireert

De afgelopen maanden heb ik met veel plezier (en eerlijk is eerlijk; ook de nodige zweetdruppels) gewerkt aan de vormgeving & redactie van het nieuwe boek van Rineke Dijkinga. Het is nu bijna klaar om naar de drukker gestuurd te worden en eind november rolt het boek van de persen. Reden voor Rineke om een feestje te organiseren, op zondag 29 november in de Puddingfabriek in Groningen.

Feest in de Puddingfabriek

Natuurlijk voelt het boekenfeest van Rineke ook een beetje als mijn feestje. Ik ben trots op het eindresultaat en kan niet wachten tot ik het boek in m'n handen heb. Maar ik vind het ook spannend om te zien hoe de reacties zullen zijn. De toegangskaarten voor het boekenfeest waren binnen een paar dagen al uitverkocht dus het belooft een mooi feest te worden. 

Programma

  • Uitreiking van het eerste exemplaar.
  • Lezing van Rineke: Waarom draait alles om je hormonen?
  • (H)eerlijke fair met meer dan 15 standhouders
  • Boekproeverij: een tapasbord met diverse gerechten uit het nieuwe boek
  • Mini aanschuif-lezingen over diverse onderwerpen
  • Doorlopend smoothieworkshops

Over Rineke Dijkinga

Rineke schreef al eerder twee boeken in de serie Weten van (h)eerlijk eten. Deze boeken vol met lekkere gezonde recepten werden vormgegeven door Ellen Kadijk. Vorig jaar mocht ik het meer theoretische boek Weetjes over (h)eerlijk eten van Rineke redigeren en vormgeven. En nu dus haar nieuwe kookboek. Alhoewel, het is veel meer dan een kookboek. In het boek staan niet alleen 100 recepten, maar ook 200 pagina's vol achtergrondinformatie. Als orthomoleculair en natuurgeneeskundige weet Rineke als geen ander hoe voeding een wezenlijke bijdrage kan leveren aan onze gezondheid. In dit nieuwe boek deelt ze haar kennis opnieuw.

Meer over Rineke Dijkinga

MIRVI-nieuws