MIRVI blogt, schrijft, werkt, leest en inspireert

Vorige week werd de nieuwe website gelanceerd van Kuilman Schoonmaakorganisatie. Een project waarin ik heb samengewerkt met Hans van Silverstone Studio en fotograaf Peter Wassing.

Opfrisbeurt

Eind vorig jaar kwam ik in gesprek met Chris en Liesbeth Kuilman. Al 20 jaar runnen zij een succesvolle schoonmaakorganisatie vanuit Froombosch, maar de website was een beetje 'stil blijven staan'. Het ontwerp was niet meer van deze tijd, de teksten mochten wel wat afgestoft worden en ook de technische kant kon wel een opfrisbeurt gebruiken. En dus gingen we aan de slag.

Samenwerking tekst, techniek en beeld

MIRVI interviewde Chris en Liesbeth en schreef nieuwe teksten. Samen met Hans kozen we een fris sjabloon als basis voor een nieuwe layout. Daarmee werd de website ook direct responsive. Een grote verbetering, want de oude website was niet heel goed te bekijken op mobiele telefoon.

Peter werd ten slotte op pad gestuurd om foto's te maken van de mensen van Kuilman. Kijk ze stralen, Chris en Liesbeth. Blij met hun elektrische auto, maar ook met hun nieuwe website. 

kuilman liesbeth chris

Nieuwsgierig naar het resultaat? Ga naar www.kuilmanschoonmaak.nl

MIRVI-nieuws