MIRVI blogt, schrijft, werkt, leest en inspireert

Achter de schermen werk ik er al een tijdje aan, maar nu mag ik het ook hardop zeggen: een nieuw boek van Rineke Dijkinga is in de maak! Ook dit keer mag MIRVI het boek weer redigeren en vormgeven.

Op weg naar meer energie is de eerste in een serie 'Op weg naar'-boeken, waarin Rineke telkens één gezondheidsthema onder de loep neemt. Elk boek staat vol informatie en (h)eerlijke recepten voor een periode van acht weken.

Meer energie

De rode draad in dit eerste Op weg naar-boek is energie. Om fit, vitaal en vrolijk door het leven te gaan, heb je voeding nodig die er echt toe doet. Helaas zijn er ongewild, onbedoeld en onbewust heel wat voedingsgewoontes en voedingsmiddelen die je van je kostbare energie beroven.

Met dit boek laat Rineke je zien hoe je dat simpel, snel én smaakvol kunt veranderen. In 8 weken tijd zet je samen met haar de eerste stappen op weg naar meer energie. 

Boekenfeest

Op zaterdag 14 oktober zal Rineke het boek lanceren tijdens een inspirerend boekenfeest. Met een fair en lezingen belooft het weer een mooi feestje te worden, in het Dominicanenklooster in Zwolle. De ticketverkoop start in augustus.

Wil je erbij zijn? Hou dan de Facebookpagina van Rineke in de gaten of abonneer je op haar nieuwsbrief

OP WEG NAAR MEER ENERGIE cover

MIRVI-nieuws