MIRVI blogt, schrijft, werkt, leest en inspireert

Na twee zomers Xpeditie Blauwestad is er deze zomer Xpositie Blauwestad. Zaterdag 1 juli geopend, tot eind september te bezoeken. 

De vele gezichten van Blauwestad

Het idee voor de Xpositie is ontstaan tijdens spontane gesprekken tussen medewerkers van Projectbureau Blauwestad en fotografen die op zoek waren naar tips voor mooie plekjes in het gebied rondom Blauwestad. Hoe leuk zou het zijn om meer mensen te laten zien hoe mooi het er is en hoe verrassend Blauwestad kan zijn?

Zo ontstond het idee voor een fotowedstrijd én een expositie op een bijzondere locatie. Het thema was snel gevonden: 'De vele gezichten van Blauwestad'. 

Van Xpeditie naar Xpositie

Omdat MIRVI de look & feel van het zomerfestival Xpeditie Blauwestad heeft ontworpen, werd ik ook gevraagd de communicatiemiddelen voor de Xpositie te maken.

Met foto's van Rezien maakte ik banners voor website en Facebook, een uitnodigingskaart voor de opening, een flyer met plattegrond van het Xpositie-terrein en cheques voor de winnaars.   

Over de Xpositie

Het aantal inzendingen was groot. Een jury heeft een selectie gemaakt van de beste foto’s en daaruit een aantal winnaars gekozen. Op verschillende verrassende plekken zijn de foto’s nu te bewonderen. Tot 30 september. Gaat dat zien!

Website Xpositie Blauwestad

Download de flyer hier: 

flyer Xpositie

MIRVI-nieuws