MIRVI blogt, schrijft, werkt, leest en inspireert

Afgelopen zomer ging hij al in de lucht: de website van het kersverse Buro Horizon.

Buro Horizon is het bedrijf van communicatieprofessional Yvette Meinema. Na jaren ervaring als business partner in het communicatievak en als yogadocent, richtte zij dit voorjaar Buro Horizon op. Heb jij voor je bedrijf een nieuwe stip aan de horizon gezet? Buro Horizon helpt je die ook echt te bereiken. Haar middelen: communicatie, yoga en innovatie.

Een nieuw buro, een nieuw logo

Yvette vroeg MIRVI een logo te ontwerpen voor Buro Horizon. Een logo dat eenvoudig, speels en professioneel is. Met een Scandinavisch kleurenpalet. Omdat fullcolour drukwerk tegenwoordig goed betaalbaar is, maakten we visitekaartjes in verschillende kleuren. Zo kan Yvette zelf kiezen welke kleur ze weggeeft.

burohorizon visitekaartje

En een nieuwe website

Om Buro Horizon ook online zichtbaar te maken, ontwikkelde MIRVI samen met Smeedijzer een website. Geen ‘omver gevallen boekenkast’ met eindeloos veel informatie, maar een krachtige one-page-website die helemaal mobile-proof is.

Alhoewel – we hebben een beetje gesmokkeld. Yvette wilde namelijk ook graag bloggen op haar website, dus daar hebben we een extra pagina voor aangemaakt. En met de foto’s van Rezien fotografie is het helemaal af.

www.burohorizon.nl 

buro horizon website

MIRVI-nieuws