MIRVI blogt, schrijft, werkt, leest en inspireert

Het jaar loopt op zijn einde en dat is altijd een mooi moment om klanten te bedanken. DCP liet daarom een mooi wijnpakket ontwerpen door MIRVI.

Vino di DCP

MIRVI maakte een ontwerp voor zowel de etiketten als de kistjes. Helemaal in stijl van het logo dat ik al eerder voor DCP maakte.

DCP bedrukte zelf de kistjes en de etiketten. Gepersonaliseerd en wel, dus iedere klant krijgt zijn eigen 'Vino di DCP'. En daarmee laat DCP direct zien wat ze allemaal in huis hebben. Want de tijd dat ze alleen maar plastic pasjes bedrukten is allang voorbij. Ook voor labels en etiketten (en nog veel meer) kun je bij hen terecht. 

DCP wijn in kistje
Kerstwens

En nu we het daar toch over hebben: ook de DCP-kerstkaarten zijn dit jaar ontworpen door MIRVI en worden door DCP helemaal in eigen huis voorbereid. De kerstkaarten zelf zijn extern gedrukt, maar de gepersonaliseerde labels op de voorkant zijn door DCP zelf geprint. Een team van enthousiaste medewerkers zorgt ervoor dat de labels precies goed op de kaart worden geplakt en in de juiste envelop terechtkomen. 

Dus heb je ooit een grote mailing actie en wil je dat het goed verzorgd de deur uit gaat? DCP regelt alles voor je!

MIRVI-nieuws