MIRVI blogt, schrijft, werkt, leest en inspireert

nieuwe website Schonewille & Schonewille

MIRVI herschreef de teksten voor de nieuwe website van Schonewille & Schonewille legal mediation. 

Samenwerking van ervaren mediators

Manon Schonewille en Fred Schonewille werken onafhankelijk van elkaar al sinds 1997 als mediator. Zij ontwikkelen en verzorgen beiden academisch onderwijs, doen onderzoek, schrijven vakliteratuur, trainen en zijn nauw betrokken bij mediationwetgeving en internationale ontwikkelingen op het gebied van mediation en recht. Begin 2013 bundelden Fred en Manon hun krachten en sindsdien werken ze samen als Schonewille & Schonewille, gespecialiseerd in legal mediation.

Nieuwe website

De opzet van de website bood te weinig vrijheid en flexibiliteit om zelf dingen aan te passen. Daarom werd hpolkerman.nl gevraagd een nieuwe website op te zetten die de gewenste flexibiliteit wel zou bieden. Direct een mooie kans om de website een professionelere uitstraling te geven, met een heldere structuur en aansprekende teksten.

Aansprekende teksten

Voor het herschrijven van de teksten werd MIRVI ingeschakeld. De bestaande teksten waren wel correct, maar overcompleet. De teksten moesten korter en aansprekender worden. Door gebruik te maken van korte alinea’s, koppen en tussenkoppen zijn de nieuwe teksten beter scanbaar geworden en lekker leesbaar. 

Bekijk de nieuwe website www.schonewille-schonewille.com.

MIRVI-nieuws