MIRVI blogt, schrijft, werkt, leest en inspireert

responsive website voor Oldambt Gezond

Oldambt Gezond heeft een nieuwe website. Helemaal responsive, dus ook heel geschikt voor smartphone en tablet. De vormgeving past zich automatisch aan.

Nieuwe techniek en nieuwe opzet

De website van de stichting was alweer een paar jaar oud. Niet alleen was de Joomla-versie verouderd, maar ook de opzet van de website paste niet meer helemaal bij wat de stichting doet. Daarom maakte MIRVI een nieuwe website, waarop de belangrijkste activiteit van de stichting - de Sinterklaasloop - een prominentere plek heeft gekregen. De website is bovendien responsive. De vormgeving past zich dus automatisch aan aan de breedte van het beeldscherm waarmee je de website bekijkt. Zo wordt kijken op je smartphone een heel andere beleving dan vanachter je pc.  

Nieuwe uitstraling

Ook de vormgeving werd opgefrist en er werden nieuwe foto's voor de site gemaakt. Voor de vormgeving van de website maakte MIRVI gebruik van een bestaande Joomla-template. Maar door het toevoegen van huisstijlelementen zoals kleuren en logo heeft de website toch een eigen gezicht gekregen. Ook de activiteiten van de stichting op Twitter en Facebook hebben een duidelijke plek gekregen in de nieuwe website.

Bekijk de nieuwe website.

MIRVI-nieuws