MIRVI blogt, schrijft, werkt, leest en inspireert

Insite Groep

MIRVI gaat Insite Groep helpen zichzelf beter op de kaart te zetten, door het professionaliseren van haar communicatie.

De ambitie van Insite Groep

Insite Groep is een IT-adviesorganisatie, bestaande uit 4 labels: Insite Advies, Insite Audit, Insite Projecten en Insite Security. Een jong bedrijf dat in 4 jaar tijd is uitgegroeid tot een organisatie met 16 medewerkers en de ambitie om verder te groeien, ook landelijk. En daar wordt hard aan gewerkt, onder andere door de aanstelling van een Chief Operating Officer begin deze maand. 

Heldere en consistente boodschap

Een goed moment voor Insite om scherp te krijgen wat de kernboodschap is van zowel de groep als de individuele labels. Dat moet de basis vormen voor alle uitingen, zowel intern als extern. MIRVI zal Insite helpen deze boodschap helder te krijgen en vervolgens consistent naar buiten te brengen. Onder andere door het delen van waardevolle informatie via website en social media. Maar ook door de redactie en vormgeving van andere communicatie-uitingen, zoals folders, uitnodigingen en rapportages.

Nuchter en betrokken

Kortom, een interessante opdracht in een boeiende omgeving. Nog even en MIRVI kan je alles vertellen over ethical hacking, informatiebeveiliging en IT audits. Het credo van Insite is overigens ‘nuchter en betrokken’ – een prima basis voor een succesvolle samenwerking. De eerste stappen zijn afgelopen maandag al gezet. Wordt vervolgd de komende maanden.

MIRVI-nieuws