MIRVI blogt, schrijft, werkt, leest en inspireert

Expeditie Blauwestad ging gisteren officieel van start tijdens de Wonen & Co beurs. En MIRVI was erbij, want zij maakte het logo en alle communicatiemiddelen voor dit bijzondere festival. 

Kamperen op vrije kavels

Blauwestad bestaat dit jaar 10 jaar. Om dat te vieren, wordt deze zomer een bijzonder festival georganiseerd: Expeditie Blauwestad. Tien dagen lang mag je in Blauwestad kamperen op vrije kavels. In een tent of caravan, of in je eigen fantasierijke bouwwerk. Ter inspiratie zet Blauwestad alvast een aantal bijzondere creaties neer, gemaakt van bijvoorbeeld hennep, plastic afval of pallets.

De Expeditie is daarnaast een vrolijke happening met muziek, theater en activiteiten. Mensen kunnen genieten op hun droomkavel, maar zullen zelf ook bekijks hebben. Het wordt een schouwspel van pipowagens, moderne campers, gewone kampeerders en gekke bouwwerken.

Waarom de Expeditie?

De letter X in eXpeditie verwijst naar het 10-jarig bestaan van Blauwestad. Het doel is om een positieve impuls te geven aan Blauwestad dat kampt met een negatief imago. Geen unieke situatie, het hele land worstelt met de invulling van dit soort gebieden, maar Blauwestad toont nu lef, maakt een statement. Er is al hard gewerkt aan nieuwe vastgoedplannen en deze eXpeditie sluit daarbij aan.

Wil je ook kamperen in Blauwestad?

Expeditie Blauwestad vindt plaats van 10 t/m 19 juli 2015. Expeditieleider Els Buseman vertelt er alles over op RTV Noord. Bekijk het filmpje hier.

En wil je reserveren? Ga dan naar de website van Blauwestad.

Samenwerking met MIRVI

MIRVI maakte vorig jaar al een nieuwe brochure voor Blauwestad. Begin februari benaderde Blauwestad MIRVI opnieuw om de "look and feel" voor het festival te ontwerpen. Een uitdagende opdracht, waarin veel verschillende communicatiemiddelen vormgegeven moesten worden: flyers, advertenties, webbanners, flesjes, tasjes etc. Een aantal zijn nu te bewonderen op de Wonen & Co beurs in Groningen. Hieronder alvast een impressie:

montage-Expeditie-Blauwestad 

Nieuws van klanten