MIRVI ontwerpt, schrijft en redigeert

  • van-hoorn1
  • van-hoorn3
  • van-hoorn4
  • van-hoorn5
  • van-hoorn6
  • van-hoorn7

Van Hoorn dierenspeciaalzaak in Vlagtwedde is een familiebedrijf. In de jaren 60 van de vorige eeuw gestart door vader Jan en moeder Loekie wordt de zaak momenteel gerund door zoon Hendrik en zijn vrouw Loeke. Van Hoorn is dé speciaalzaak voor diervoeding en -benodigdheden, ruitersport en hengelsport in Oost-Groningen.

www.vanhoorn-vlagtwedde.nl

Begonnen als dierenwinkel, breidde Van Hoorn in de loop der jaren uit met onder meer bloemen, tuinzaden, een slijterij, een groenteafdeling en zelfs een supermarkt. In 2011 vonden Hendrik en Loeke het tijd om te focussen. En wel op de drie dingen waar ze goed in zijn: huisdieren, ruitersport en hengelsport. Bij een nieuwe koers paste ook een nieuwe, frisse uitstraling. Daarom vroegen ze MIRVI een nieuw logo te ontwerpen. 

Een nieuw logo

De dieren kregen vanzelfsprekend een prominente plaats in het logo. De achthoek refereert aan de plattegrond van de molen waarin de dierenspeciaalzaak deels gevestigd is. De huisstijl werd verder uitgewerkt in een vensterenvelop en een website. 

Realisatie website

MIRVI maakte niet alleen het ontwerp voor de website, maar schreef ook de teksten. De website werd gebouwd met behulp van Joomla! Met behulp van dit content management systeem kan Van Hoorn zelf heel eenvoudig tekstuele wijzigingen aanbrengen en nieuwsberichten toevoegen. Natuurlijk kregen dieren de hoofdrol op de website. MIRVI selecteerde samen met Van Hoorn stockfoto's die goed passen bij het ontwerp.

Grafisch ontwerp Huisstijl Joomla website Tekstschrijven Website ontwikkeling Logo