MIRVI ontwerpt, schrijft en redigeert

  • van-der-laan1
  • van-der-laan2
  • van-der-laan3
  • van-der-laan5
  • van-der-laan6
  • van-der-laan7
  • van-der-laan8

De notaris is vaak betrokken bij belangrijke beslissingen in uw leven, privé en zakelijk. Van der Laan notariaat in Oldebroek is uw gesprekspartner met juridische kennis en oprechte interesse in uw verhaal. Als notaris zoekt Van der Laan samen met u naar de best passende oplossing. Daarbij worden de randvoorwaarden zorgvuldig bewaakt en zorgt Van der Laan voor de juiste juridische formulering. Dat geeft rechtszekerheid. 

www.vanderlaannotariaat.nl 

Van der Laan notariaat & mediation vroeg MIRVI in 2010 om een logo en huisstijl te ontwerpen. Het logo moest frisheid en eenvoud uitstralen. Uitgangspunt voor het beeldmerk was een anker. Van der Laan wil haar klanten namelijk houvast bieden.

Communicatiemiddelen

In het drukwerk heeft het anker een zilvergrijze kleur, waardoor de huisstijl een heel eigen uitstraling heeft gekregen. Naast het briefpapier, visitekaartjes en enveloppen ontwikkelde MIRVI een aantal Office-sjablonen, waarmee heel eenvoudig brieven en facturen gemaakt kunnen worden die precies zijn afgestemd op de huisstijl en het briefpapier. Ook maakte MIRVI in de loop der tijd een aantal uitnodigingen, kaarten en advertenties.

Een eigen website

Om kosten te besparen werd in eerste instantie geen volledige website gemaakt, maar een enkele webpagina met daarop de belangrijkste gegevens. In 2012 was het tijd om een volledige website te ontwikkelen. MIRVI maakte het ontwerp, redigeerde de webteksten en bouwde de website met Joomla! Met behulp van dit content management systeem kan Van der Laan zelf heel eenvoudig tekstuele wijzigingen aanbrengen.

Grafisch ontwerp Huisstijl Joomla website Tekstredactie Website ontwikkeling Logo