MIRVI ontwerpt, schrijft en redigeert

nieuwsbrieven-artikel

Wil jij een professionele nieuwsbrief?

Wil jij je klanten relevante informatie bieden via nieuwsbrieven, maar kun je wel wat hulp gebruiken bij de techniek en/of het schrijven? MIRVI helpt je graag op weg.

Meer aandacht voor je nieuws

In een tijd waarin de tweets, likes en LinkedIn-updates je om de oren vliegen, kan een nieuwsbrief van een bedrijf dat jou echt interesseert je aandacht wat langer vasthouden dan een paar seconden. Een nieuwsbrief is een manier om je verhaal echt onder de aandacht te brengen bij jouw publiek. Voorwaarde is natuurlijk wel dat je een goed verhaal te vertellen hebt, dat relevant is voor je lezers.

De voordelen van een digitale nieuwsbrief:

  • De mensen die zich hebben ingeschreven, zijn echt geïnteresseerd in jouw bedrijf
  • De statistieken geven je waardevolle feedback
  • De lezer kan zich concentreren op jouw verhaal, zonder afgeleid te worden door berichten van anderen bedrijven

Waar moet je beginnen?

Er komt heel wat kijken bij het maken van een professionele nieuwsbrief. Aan de ene kant moet je aan de slag met de inhoud. Je moet voor interessante verhalen zorgen. Aan de andere kant moet de nieuwsbrief de juiste vorm krijgen. Een vorm die bovendien past bij je huisstijl. MIRVI helpt je graag bij zowel de inhoud (schrijven of redigeren) als de vorm. 

Mailprogramma of liever een pdf?

Wil je zo veel mogelijk controle over de vormgeving van je nieuwsbrief? Dan is de beste oplossing om je nieuwsbrief buiten je e-mailprogramma te laten vormgeven en een pdf als bijlage mee te sturen. Dat lijkt misschien niet helemaal van deze tijd, maar je hebt de vormgeving wel volledig in de hand. Bovendien kun je je nieuwsbrief dan ook eenvoudig laten afdrukken en aan iemand geven die je ontmoet.

Een andere optie is gebruikmaken van een e-mailprogramma als MailChimp. Dat werkt vanuit je browser, is zeer gebruiksvriendelijk en hoeft niets te kosten. Met een template die MIRVI voor je maakt, kun je snel zelf aan de slag. MailChimp biedt ook prima mogelijkheden om samen aan je nieuwsbrieven te werken..

Hulp nodig bij het maken van een nieuwsbrief?

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het maken van een professionele nieuwsbrief? Neem dan contact op met MIRVI en informeer naar de mogelijkheden.

Neem contact op