MIRVI ontwerpt, schrijft en redigeert

  • munnik01
  • munnik02
  • munnik03
  • munnik04
  • munnik05

Iedereen heeft het recht om veilig te zijn. Dat is het uitgangspunt voor Adviesbureau Munnik. Mensen moeten zich niet alleen veilig voelen, maar het ook echt zijn als er brand uitbreekt. Daarom adviseert Munnik in brandveiligheid. Brandveiligheid van gebouwen, processen en mensen, zodat de continuïteit van de organisatie gewaarborgd is.

www.adviesbureaumunnik.nl

In 2014 zorgt Adviesbureau Munnik alweer 10 jaar lang voor meer brandveiligheid in Nederland. Tijd voor een feest, maar ook voor een nieuwe website.

Nieuw design

MIRVI maakte een nieuw ontwerp voor de website: de navigatiestructuur werd vereenvoudigd en het design opgefrist. De projecten die Adviesbureau Munnik heeft uitgevoerd, kregen een prominentere plek op de website, evenals de medewerkers.

Daarmee wordt de persoonlijke aanpak van Adviesbureau Munnik benadrukt. Lobke Vale maakte portretfoto’s van alle medewerkers, inclusief kantoorhond Rosco.

Klanten over Adviesbureau Munnik

Je kunt natuurlijk zelf vertellen hoe je werkt, maar klanten kunnen vaak veel beter uitleggen wat jouw bureau onderscheidt van andere bureaus. Daarom vertellen ook klanten over hun ervaringen met Adviesbureau Munnik. MIRVI tekende voor een aantal interviews

Technische realisatie

Marjan Bos zorgde voor de technische realisatie in WordPress.

www.adviesbureaumunnik.nl 

Grafisch ontwerp Tekstschrijven Website ontwikkeling