Een creatieveling die toch gestructureerd werkt? Ja!
Ik ben Mirjam, vormgever en tekstschrijver 
Ik combineer heldere teksten met strakke vormgeving

MIRVI is Mirjam Pijning, grafisch vormgever met gevoel voor taal en tekstschrijver met passie voor design.

Nuchter en betrokken

Geboren en getogen in Oost-Groningen woon en werk ik tegenwoordig met veel plezier in Harkstede, vlakbij 'Stad' (Groningen). Met een flinke portie Groningse nuchterheid kijk ik naar teksten. Kan het simpeler? Is het niet te veel 'blah blah'? Spreekt het de doelgroep wel aan? En ik ga op zoek naar een vorm die daarbij past. Daarom vind ik het belangrijk dat het 'klikt' met klanten. Vanuit die betrokkenheid ontstaan de mooiste dingen.

Creatief en gestructureerd

Hoezo gestructureerd? Past dat wel bij creativiteit? Ik vind van wel. Creativiteit moet op een bepaald moment in goede banen geleid worden om tot resultaten te kunnen komen. Daarom maak ik samen met mijn klanten een planning. Zo is precies duidelijk wat er wanneer moet gebeuren en werken we samen toe naar het eindresultaat.

Neem contact op

Mijn favorieten

Poweryoga

Als tegenhanger voor hardlopen doe ik aan poweryoga. Heerlijk om m'n hoofd leeg te maken en weer in balans te komen. Klinkt dat zweverig? Valt best mee. Het is vooral hard werken en daarna ontspannen. Iets met yin en yang.

 

yoga 

 

Notitieboekjes

Notitieboekjes, ik kan er niet zonder. Favoriet zijn die van Moleskine, met papier dat lekker schrijft en een handig elastiek om de omslag om de boel bij elkaar te houden. Ideaal voor het opschrijven van ideeën, gespreksnotities en to-do-lijstjes.

moleskine-m

 

Publish

Publish is "hét tijdschrift voor digitaal creatieven". Ik vind het inspirerend om te zien wat andere vormgevers doen en welke ontwikkelingen er in het creatieve vak zijn. Al lezend doe ik ideeën op en verzamel ik tips om nieuwe tools, boeken of andere creatieven te ontdekken.

publish