Klanten over MIRVI

Hendrik Jan Bakker
Stichting Oldambt Gezond
Hendrik Jan Bakker

Mirjam heeft een prettige manier van werken. Ze is bijzonder creatief en weet ideeën om te zetten in een concept. Ze is punctueel en werkt overzichtelijk. Werken met haar geeft rust in het proces, vanwege haar duidelijke en concrete communicatie. Ze komt afspraken na en is actief betrokken.

Rineke Dijkinga
Rineke Dijkinga
Rineke Dijkinga

Als ik aan Mirjam denk, is het eerste woord dat bij me opkomt ontzorgen. Niet alleen omdat het heel veel overleg scheelt als vormgeving en redactie door één persoon – Mirjam in dit geval – geregeld worden. Het is ook haar aard die me ​heerlijk ​ontzorgt: kritisch op haar eigen werk (maar ook op wat ik aanlever), haar afspraak-is-afspraak-mentaliteit, haar vooruitdenken​ (dat zorgt voor rust in het proces) en haar ​heldere​ ​verstand​. Haar droge humor vind ik een geweldig​e​ bijkomstigheid. Kortom, het is goed samenwerken met MIRVI.

Roelof van Echten College
Rian de Roo

Mirjam is een topper in tekst en ontwerp. Ik word altijd blij van haar werk. Ze is een creatieve, zorgvuldige, betrokken en – ook niet onbelangrijk – gezellige vakvrouw. Een ideale partner om mee samen te werken. Op naar nog vele mooie creaties, Mirjam! ​

Harald Rotgers
DCP
Harald Rotgers

Mirjam begrijpt wie wij als bedrijf zijn en wat wij willen uitstralen. Ze heeft aan een half woord genoeg om een aansprekend ontwerp te maken of een goede tekst te schrijven en telkens mijn verwachtingen te overtreffen. Het is heerlijk om eindelijk iemand te hebben die zelfstandig al mijn ideeën tot in de puntjes weet uit te werken of zelfs te verbeteren.

Lauwers College
Coby Heidstra

Wat er zo fijn is aan werken met Mirjam? Ze denkt met je mee en neemt je het werk uit handen. Een aantal jaar geleden heeft Mirjam een nieuwe huisstijl voor het Lauwers College ontwikkeld en meegedacht over onze nieuwe website. Doordat we al zolang samenwerken, weet ze precies hoe onze school werkt en wat we van haar vragen. Daardoor is het eindresultaat altijd naar wens. Of het nu gaat om meedenken in de communicatie, een poster over een nieuw onderwijsconcept of het maken van een spandoek voor aan de muur; Mirjam bedenkt altijd iets moois dat past bij onze organisatie.

Sandra Posthumus
TinnitusConcept
Sandra Posthumus

In september 2020 kwam mijn eerste boek Tinnitus I Er is iets aan te doen uit. Als controlefreak wilde ik zelf de redactie doen. Desondanks heeft Mirjam toch nog een aantal redactionele verbeteringen gedaan; uiteraard in goed overleg. We hebben het samen ‘geflikt’; zo voelt het. Het boek is heel overzichtelijk en professioneel geworden en de cover is een echte eyecatcher; geweldig! Ik ben enorm trots op dit boek en krijg ontzettend veel positieve reacties. Niet alleen qua inhoud, maar zeker ook qua vormgeving. Wie weet gaan we over een paar jaar hetzelfde proces nog een keer in … ik durf het met Mirjam nog wel een keer aan!

Marieke Ekelenkamp
Make Sense
Marieke Ekelenkamp

Mirjam heeft mijn huisstijl en website ontworpen. Zij is echt een vakvrouw, denkt enorm met je mee, is zeer punctueel en levert het werk tot in de puntjes af. Daarbij is ze ook nog creatief en een prettig mens om mee samen te werken. Ze heeft mij enorm geholpen mijn startende onderneming de professionele uitstraling te geven waar ik naar op zoek was.

Gerdi Aanstoot
Gerdi Aanstoot uitvaartbegeleider
Gerdi Aanstoot

Als startend ZZP’er kwam ik in een voor mij nieuwe wereld terecht. Mirjam heeft mij op een persoonlijke en betrokken manier geholpen bij het traject om een huisstijl te ontwikkelen. Wat ik vooral erg fijn vind, is de manier waarop zij aansluit bij wie ik ben en wat ik zoek. Geen loze kreten, maar mooie woorden die passen bij wat ik wil bieden aan mensen. Ze heeft me blij gemaakt.

Anita Kip
Huureendjes
Anita Kip

Mirjam heeft voor Huureendjes een nieuwe huisstijl en website ontworpen. Sterke punten: goed luisteren naar de wensen, vertalen naar goed concept voor huisstijl en website, zeer gedegen, zorgvuldig en volledig, goede adviezen, creatief, overtuigend, nakomen van alle afspraken. Kortom: ik ben erg tevreden.

Carola van der Laan
Van der Laan notariaat
Carola van der Laan

Met veel plezier heb ik Mirjam mijn huisstijl en website laten ontwerpen. Mirjam luistert goed en doet wat ze zegt. Door haar frisse en pure kijk op vormgeving en – heel belangrijk – ook de inhoud, weet ze steeds weer zeer aansprekende ontwerpen te maken.

Hidde van der Wal
IJsselvliet
Hidde van der Wal

Mirjam heeft IJsselvliet enorm geholpen bij het vormgeven van onze huisstijl. Dat deed ze met veel creativiteit en flexibiliteit. Ook voor het schrijven en vooral redigeren van teksten hebben we dankbaar gebruik gemaakt van de diensten van Mirjam. Het resultaat bepaalt in hoge mate in positieve zin het imago van ons bedrijf. Dat vinden niet alleen wij plezierig, maar ook onze relaties bevestigen dat telkenmale.

Vera Smets
Finance is Fun!
Vera Smets

Ik schrijf vaak en kan ook een aardig woordje ‘computerpraten’. Maar Mirjam tilt mijn werk naar een veel hoger niveau. Wanneer ik haar saus op mijn werk in de mail vind, dan word ik daar zo blij van! Zij maakt wat ik doe zo veel mooier en beter. Bovendien is ze ook bloedeerlijk en supercorrect. Ik woon en werk in Antwerpen. Ik heb dus tientallen vormgevers in mijn buurt. Maar geen Mirjam. She rocks!

Gerdien Breimer
Breimschrijft
Gerdien Breimer

In 2009 startte ik als kleur- en kledingstylist en ontwierp Mirjam mijn huisstijl. Ik leerde haar kennen als meedenkend, creatief in vorm, scherp in taal, tomeloos van inzet, oprecht geïnteresseerd en gul in het geven van tips. Na negen jaar hing ik mijn onderneming aan de wilgen en richtte ik me volledig op schrijven. Mede dankzij de stimulans en support van Mirjam besloot ik een heus boek uit te geven. Mirjam deed de vormgeving ervan en begeleidde me bij het hele drukproces. Het resultaat is een wonderschoon boek waar ik enorm trots op ben.