Wandelen met MIRVI

Wandelen met MIRVI

MIRVI wandelt

Een dag niet gewandeld is een dag niet geleefd. Wandelen maakt m’n hoofd leeg en vult me met frisse, nieuwe ideeën terwijl ik geniet van het buiten zijn en de natuur. Of het nu in het open Groningse landschap is of verder weg van huis.

Samen wandelen nog leuker

Samen wandelen is ook fijn én een leuke manier om (nieuwe) mensen (beter) te leren kennen. Daarom organiseer ik 3 x per jaar een middagwandeling, ergens in een van de noordelijke provincies.

Wat heb je nodig om mee te wandelen?

Een vrije middag, schoenen die tegen een stootje kunnen en de conditie om 6 tot 10 kilometer te wandelen. En natuurlijk zin om (nieuwe) mensen te ontmoeten! Oja, een auto is ook handig om naar het vertrekpunt te rijden.

Wandel mee!

Wandel je graag een keer mee? Meld je dan aan voor een van de geplande wandelingen (zie hieronder). Of stuur een berichtje naar 06 46 23 03 62 of mirjam@mirvi.nl. Je krijgt de coördinaten van het vertrekpunt dan doorgestuurd.

Wandelingen 2021

MIRVI
nieuwjaarswandeling

vrijdag 15 januari 2021
14.00 uur
GECANCELED

MIRVI
zomerwandeling

woensdag 7 juli
14.30 uur
Dwingelderheem

MIRVI
herfstwandeling

vrijdag 24 september
14.30 uur
De Onlanden (bij Groningen)

Wil je een keertje samen wandelen, maar kun je niet op de geplande middagen? Laat het me weten en we plannen samen een andere middagwandeling.

Mirjam Pijning
Menu