Fijne feestdagen en een gezond & gelukkig nieuwjaar!

kerstmir

Dankbaar

Niemand zal 2020 snel vergeten, ook al willen we dat misschien allemaal het liefst. Toch kijk ik ook dankbaar terug op het afgelopen jaar. Een jaar waarin Bob en ik gelukkig gezond bleven en prima thuis konden werken. Een jaar waarin ik piano ging spelen, want nooit te oud om te leren. Een jaar waarin ik weer heel wat kilometers heb gewandeld. Alleen, samen met Bob en met (nieuwe) klanten, familie en vrienden. En een jaar waarin ik ontzettend veel mooie opdrachten mocht uitvoeren.

Dat laatste geldt zeker niet voor iedereen, daarvan ben ik me bewust. Neem nu mijn neef Tariq. Waar hij normaal gesproken de hele wereld rondreist, samen met zijn saxofoon en dj Sam Feldt, was 2020 voor hem een jaar van thuis blijven. Stil werd het gelukkig nooit. In zijn thuisstudio nam hij de mooiste muziek op en af en toe was er een online optreden.

No jingle bells

Om hem een beetje te supporten, heb ik hem gevraagd een nummer op te nemen. Om ons alvast in kerstsfeer te brengen. Geen arrenslee, rode neuzen of jingle bells. Wel ‘Let it go’ van James Bay. Gewoon, omdat het zo’n mooi nummer is. En omdat we allemaal wel een beetje meer kunnen leren loslaten. Let ook op de kleine muzikale verrassing op het eind.

(lees onder het filmpje verder)

MIRVI-nieuwjaarswandeling

Sinds 2018 is het een traditie: de MIRVI-nieuwjaarswandeling. Ik wilde je er graag voor uitnodigen, maar voorlopig zit het er niet in om met een groepje mensen te wandelen. Gelukkig kan met z’n tweeën wandelen wel altijd. Dus als je een keertje mee wilt wandelen op een woensdagmiddag (of een andere dag), hoor ik het graag. Gezellig!

Kerstcadeautjes

De afgelopen twee jaar heb ik drie boeken mogen maken, samen met drie bijzondere vrouwen. De boeken zie je hieronder. Van elk boek geef ik er twee weg. Leuk? Stuur me dan een berichtje waarom je juist dat ene boek wilt lezen. Wie weet, komt het boek volgend jaar naar je toe.

Tot volgend jaar!

mirjam

breinboek

Je brein vitaal
Met elke hap een gezonde stap

Rineke Dijkinga

Rineke’s passie is om mensen te vertellen over de relatie tussen een gezonde omgeving, gezonde darmen en een gezond brein. In haar nieuwe boek staan weer ruim 100 (h)eerlijke recepten en heel veel achtergrondinformatie.

tinnitusboek

Tinnitus
Er is iets aan te doen

Sandra Posthumus

Sandra is fysiotherapeut, gespecialiseerd in het behandelen van oorsuizen oftewel tinnitus. In dit boek vertelt ze wat je zelf kunt doen om de klachten van die herrie in je hoofd te verminderen.

lipoedeemboek

De benen van m’n oma
Werkboek voor vrouwen met lipoedeem

Joyce Bosman

Joyce is ook fysiotherapeut, maar dan gespecialiseerd in oncologie en oedeem. Dit werkboek helpt vrouwen met lipoedeem om minder last te hebben van deze chronische aandoening.