Ontwikkeling huisstijl en website Buro Horizon

Buro Horizon is het bedrijf van communicatieprofessional Yvette Meinema. Na jaren ervaring als business partner in het communicatievak en als yogadocent, richt Yvette Buro Horizon op. Heb jij voor je bedrijf een nieuwe stip aan de horizon gezet? Buro Horizon helpt je die ook echt te bereiken. Haar middelen: communicatie, yoga en innovatie.

Een nieuw buro, een nieuw logo

Yvette vraagt MIRVI een logo te ontwerpen voor Buro Horizon. Een logo dat eenvoudig, speels en professioneel is. Met een Scandinavisch kleurenpalet. Omdat fullcolour drukwerk tegenwoordig goed betaalbaar is, maken we visitekaartjes in verschillende kleuren. Zo kan Yvette zelf kiezen welke kleur ze weggeeft.

En een nieuwe website

Om Buro Horizon ook online zichtbaar te maken, ontwikkelt MIRVI samen met Smeedijzer een website. Geen ‘omver gevallen boekenkast’ met eindeloos veel informatie, maar een krachtige one-page-website die helemaal mobile-proof is.

Alhoewel – we hebben een beetje gesmokkeld. Yvette wil namelijk ook graag bloggen op haar website, dus daar hebben we een extra pagina voor aangemaakt. En met de foto’s van Rezien fotografie is de website helemaal af.

website Buro Horizon